Легкий салат із сиров’яленою мациковою ковбасою

Ковбаса мацикова класична Своїм Фото5

В цьому рецепті розповімо як приготувати легкий та смачний салат із свіжих овочів та сиров’яленої мацикової ковбаси.

Ця страва є чудовим варіантом вечері чи перекусу, можливо й обіду, оскільки є достатньо поживною, завдяки яйцям та ковбасі, водночас корисною та вітамінною, завдяки свіжій зелені та овочам.

Для приготування салату вам знадобляться прості продукти і декілька хвилин вашого часу.

Нам необхідно:

сиров’ялена мацикова ковбаса – невеликий шматочок
– пучок салату
– помідори, краще черрі
– шматочок хліба для грінок
– яйце куряче або декілька перепелиних
– півцибулини
– стебла молодого часнику за бажанням
– сіль та перець за смаком
для соусу:
– оливкова олія – 1 ст. л
– гірчиця – 1 ч. л
– винний оцет – 1 ч. л
– майонез – 3 ст. л

Як приготувати:

Ставимо варитися яйця. Тим часом підсушуємо гріночки на сухій пательні, нарізаємо зелень салату досить дрібно, також розрізаємо помідори черрі на половинки. Тонко нарізаємо кобваску пластинками та цибулю кільцями.
На широку плоску тарілку викладаємо спершу салат, далі ковбасу, помідори, сухарі, половинки яєць, кільця цибулі. Стебла молодого часнику дрібнимо та посипаємо салат. Солимо, перчимо за смаком.

Збиваємо вище перечислені інгридієнти для соусу, поливаємо салат.
Найкраще смакує охолодженим.
Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *